Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Γυμνή για άλλη μια φορά η Daenerys του Game Of Thrones

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Game Of Thrones Emilia, Clarke φωτογραφήθηκε τόπλες για το περιοδικό Violet Grey. Η Emilia πιστή στο ρόλο της πόζαρε στο φακό και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία η Βρετανίδα ηθοποιός πέταξε τα ρούχα της αποκαλύπτοντας έναν εαυτό αισθησιακό, προκλητικό και σέξι. Στη σειρά ως  Daenerys Targaryen υποδύεται τη μητέρα των δράκων και εμφανίζεται με κατάξανθα σχεδόν λευκά μακριά μαλλιά.


Στη φωτογράφηση η Emilie με εντελώς διαφορετικό λουκ ποζάρει με τα φυσικά της καστανά μαλλιά και είναι μία πανέμορφη γυναίκα με τον αέρα της σταρ.

Η 29χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το λόγο που εδώ και χρόνια δεν έχει σχέση. Εξηγεί πως το κάνει γιατί θέλει να παραμένει προσηλωμένη στην καριέρα της, που τα τελευταία χρόνια την είδε να απογειώνεται.

«Σκεφτόμουν συνεχώς τη διαύγεια που έπρεπε να έχω για τους ρόλους, έπρεπε να είμαι σ' ένα μόνο μέρος. Κάπου εκεί αντιλήφθηκα πως δεν θα λειτουργήσει έτσι. Κάνει τον ρομαντισμό αδύνατο. Μου αρέσει να πιστεύω πως όταν έρχεται ο ιδανικός άνθρωπος, πρέπει να δουλέψει, γιατί θες να το κάνεις να δουλέψει. Ολοι οι άλλοι δείχνουν να τα καταφέρνουν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Emilie που στη σειρά έχει παρουσιαστεί γυμνή αποκάλυψε πως για να το κάνει ήπιε αλκοόλ. «Ηταν μια υπέροχη και πολύ δυνατή σκηνή που ήθελα να μου ανήκει. Είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ, γιατί δεν ήταν μια ερωτική σκηνή, δεν είναι γυμνή χωρίς λόγο. Είναι γυμνή γιατί μόλις κατέστρεψε τους εχθρούς της, που την είχαν υποτιμήσει, με την πανίσχυρη φλόγα», εξήγησε η Clarke.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου