Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Το στριπτίζ της Tyene Sand στο Game of Thrones που έκανε τον Μπρον να θολώσει

Εντάξει μπορεί να έφταιγε το δηλητήριο, αλλά όλο και κάποια επίδραση θα είχε το θέαμα. Μιλάμε για την σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, όπου ο λογοδοσμένος Μπρον, ο λογοδοσμένος και μεσήλικας Μπρον, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κελί με το χέρι του τραυματισμένο και τραγουδάει.

Και απέναντι του έχει τρία κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά. Ένα από αυτά μάλιστα είναι πολύ Νάρκισσος και τρελαίνεται να ακούει κομπλιμέντα.

Η Ταϊγιέν, το φίδι της ερήμου κυριολεκτικά, πιάνει συζήτηση στον βαριόμοιρο τον Μπρον και τον ρωτάει αν είναι αυτή η πιο ωραία γυναίκα που έχει δει. Κι όταν σε ρωτάει κάτι τέτοιο μια γυναίκα, ακόμα κι αν η ίδια ξέρει ότι δεν ισχύει, θέλει να της πεις ψέμματα. Ο Μπρον που είναι και παλιά καραβάνα δεν είχε στο μυαλό του αυτόν τον κανόνα και έκανε το λάθος να της πει ότι έχει δει μία πιο όμορφη στο Γουέστερος. Πριν προλάβει να αρθρώσει άλλη λέξη όμως έχασε τα λογικά του. Η μικρή είχε στηθεί στα κάγκελα της φυλακής και έβγαλε το στήθος της βόλτα. Και μετά το στήθος ήρθαν και τα υπόλοιπα. Ε, κάπου εκεί ο Μπρον θόλωσε και με τα δίκια του ο άνθρωπος.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ 

Δείτε την σκηνή εδώ --> https://www.youtube.com/watch?v=32_kBWY2fKw

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου