Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

17 ακραίες θεωρίας συνωμοσίας που θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε τα πάντα

Η διαδικτυακή κοινότητα του BuzzFeed αποκαλύπτει τις πιο τρομακτικές θεωρίες συνωμοσίας που γνωρίζει. Σημείωση: είναι όλες θεωρίες και δεν παρουσιάζονται ως πραγματικά γεγονότα..







1. Η βύθιση του Τιτανικού ήταν πλήρως σχεδιασμένη.
17-akraies-theorias-synomosias-1
Σύμφωνα με τη θεωρία, δεν βυθίστηκε ο Τιτανικός, αλλά το δίδυμο πλοίο του, το Olympic. Το πλοίο Olympic είχε πάθει ζημιές σε μια πρόσκρουση, και υπήρχαν αποδείξεις ότι οι ιδιοκτήτες είχαν ανταλλάξει τα δύο πλοία. Στη συνέχεια, βύθισαν τον Τιτανικό (δηλαδή το Olympic) για ασφαλιστική αποζημίωση.

2. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι κεντρικό σημείο για τους Ιλλουμινάτι.
17-akraies-theorias-synomosias-2
Οι περίπλοκες τοιχογραφίες στους τοίχους δίνουν την εντύπωση στους ταξιδιώτες ότι το αεροδρόμιο είναι κεντρικό σημείο συνάντησης είτε των Ιλλουμινάτι είτε των Νεο-Ναζί. Επιπλέον, οι διάδρομοι του κτιρίου σχηματίζουν μια σβάστικα όταν ειδωθούν από ψηλά.

3. Η ταινία Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας είναι η παιδική έκδοση του Saw.
17-akraies-theorias-synomosias-3
Κάποια άτομα πιστεύουν ότι ο Γουίλι Γουόνκα ήταν πραγματικός κατά συρροή δολοφόνος, δολοφονώντας τα παιδιά της περιήγησης το ένα μετά το άλλο. Αυτή η θεωρία επίσης υποστηρίζει ότι ο Γουόνκα οδήγησε τον Τσάρλι να αυτοκτονήσει οδηγώντας τον στη παράνοια, καθώς γνώριζε ότι οι φόνοι είχαν γίνει μέσα στο σπίτι χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, και γι” αυτό το σκάνε στο τέλος. Τρελό έτσι;

4. Το τρέχον έτος στην πραγματικότητα είναι το 1719, και όχι το 2016.
17-akraies-theorias-synomosias-4
H Υπόθεση του Χαμένου Χρόνου υποστηρίζει ότι ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Όθων Γ”, του άρεσε η ιδέα να κυριαρχεί κατά τη διάρκεια του έτους 1000 μ.Χ., παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εκείνες οι χρονιές που ήταν στο θρόνο. Μήπως έφτιαξε πλαστά έγγραφα για να αλλάξει την ημερομηνία; Μήπως ο Μεσαίωνας δεν υπήρξε ποτέ; Ποια είναι η αλήθεια;

5. Τα τηλεοπτικά κανάλια χρησιμοποιούν ηθοποιούς στους πυροβολισμούς και τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
17-akraies-theorias-synomosias-5
Σε τρομοκρατικές ενέργειες χρησιμοποιούνται ηθοποιοί από την κυβέρνηση, για να ελέγχεται τι μεταδίδεται δημόσια.

6. Ολόκληρο το σύμπαν και όλες οι αναμνήσεις σας δημιουργήθηκαν μόλις την περασμένη Πέμπτη.
17-akraies-theorias-synomosias-6
Η θεωρία της Τελευταίας Πέμπτης αναφέρει ότι όλες οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, για παράδειγμα την περασμένη Πέμπτη. Μπορείτε να αποδείξετε το αντίθετο;

7. Οι κυβερνήσεις μας ψεκάζουν χημικά στον αέρα για να ελέγχουν την υγεία και τον εφοδιασμό των τροφίμων.
17-akraies-theorias-synomosias-7
Αν και πολλοί επιστήμονες έχουν απορρίψει αυτή τη θεωρία, πολλοί θεωρητικοί συνωμοσιών πιστεύουν ότι τα ίχνη από αεροσκάφη που εσκεμμένα μένουν στον ουρανό, επηρεάζουν τον πληθυσμό.

8. Ο λόγος που ο καθένας θυμάται συγκεκριμένα γεγονότα και λεπτομέρειες είναι επειδή υπάρχουν πολλαπλά σύμπαντα…
17-akraies-theorias-synomosias-8
Αυτή η θεωρία καλείται το Αποτέλεσμα του Μαντέλα, χάρη σε αυτό το παράδειγμα: όταν ο Νέλσον Μαντέλα βρισκόταν στη φυλακή, ο κόσμος θυμόταν ότι πέθαινε. Όταν όμως αποφυλακίστηκε, ο κόσμος μπερδεύτηκε, επειδή θυμόταν έντονα λεπτομέρειες του θανάτου του.

9. … και η θεωρία των Berenstain Bears είναι ένα τρομακτικό παράδειγμα.
17-akraies-theorias-synomosias-9
Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία ως παιδιά θυμούνται ότι γράφεται “Berenstein” — και πρόσφατα παρατήρησαν ότι γράφεται “Berenstain.” Η θεωρία υποστηρίζει ότι κάτι στον χρόνο έχει αλλάξει, και το όνομα των αρκούδων άλλαξε!

10. Ο πρόσφατος μυστηριώδης θάνατος ενός ειδικού σε UFO σχεδιάστηκε από την Αμερικάνικη κυβέρνηση.
17-akraies-theorias-synomosias-10
Ο Βρετανός UFOλόγος Max Spiers ολοκλήρωνε κάποια έρευνα για UFO, όταν ξαφνικά βρέθηκε νεκρός σε έναν καναπέ στη Πολωνία. Οι γιατροί αναφέρουν ότι πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά η μητέρα του ανησυχεί ότι κάποιος ήθελε να τον βγάλει από τη μέση, επειδή νωρίτερα από το θάνατό του έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε «Αν κάτι μου συμβεί, ερεύνά το.»

11. Ο Paul McCartney στην πραγματικότητα πέθανε το 1966, και μπήκε ένας σωσίας στη θέση του.
17-akraies-theorias-synomosias-11
Υποτίθεται ότι όλοι οι Beatles το γνώριζαν και βοήθησαν να προσλάβουν κάποιον που έμοιαζε, έδειχνε και συμπεριφερόταν σαν εκείνον. Αλλά σύντομα άρχισαν να νιώθουν ενοχές για τα ψέμματα, και άρχισαν να κρύβουν στοιχεία του θανάτου του στη μουσική τους.

12. Η CIA δημιούργησε ένα πρόγραμμα ελέγχου του εγκεφάλου τη δεκαετία του 1950 για να αναγκάσει τους εγκληματίες να ομολογούν.
17-akraies-theorias-synomosias-12
Στις αρχές της δεκαετίας του 1959 μέχρι το 1973, η κυβέρνηση πειραματίστηκε σε ανθρώπους για να αναπτύξει διαδικασίες και ναρκωτικά που χρησιμοποιούνται σε ανακρίσεις, αναγκάζοντας ομολογίες και εξασθενώντας το πνεύμα του ατόμου που βασανίζεται.

13. Οι εξωγήινοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με αγρογλυφικά.
17-akraies-theorias-synomosias-13
Μερικές φορές αυτά τα αγρογλυφικά είναι τόσο λεπτομερή και περίπλοκα, και κάποια εμφανίζονται μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας. Οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να είναι μια πιθανή εξήγηση.

14. Η Γη είναι κούφια, και ζουν άλλοι πληθυσμοί στο εσωτερικό του πυρήνα.
17-akraies-theorias-synomosias-14
Υποτίθεται άλλοι άνθρωποι ή πλάσματα ζουν στο εσωτερικό της Γης και έχουν το δικό τους Ήλιο. Δεν είναι πλέον ευρέως πεποίθηση, αλλά είναι παράξενη πάραυτα.

15. Το φθόριο που προσθέτουν στο νερό της βρύσης μας κάνει πιο υπάκουους για να μας ελέγχει η κυβέρνηση.
17-akraies-theorias-synomosias-15
Υπάρχει ένας ολόκληρος οργανισμός που διαδίδει γεγονότα και λεπτομέρειες για αυτή τη θεωρία.

16. Η προσεδάφιση στη σελήνη ήταν σκηνοθετημένη.
17-akraies-theorias-synomosias-16
Πολλοί πιστεύουν πραγματικά ότι η πρώτη προσεδάφιση δεν ήταν πραγματική, και ότι όλα τα γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία είναι σκηνοθετημένα στο Χόλιγουντ.

17. Η δολοφονία του JFK ήταν σχεδιασμένη από την κυβέρνηση.
17-akraies-theorias-synomosias-17

Ένας ιστορικός της CIA πρόσφατα αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση γνώριζε περισσότερα για τη δολοφονία από όσο αρχικά δήλωνε, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Lee Harvey Oswald πέρασε αρκετό χρόνο με κάποιους υψηλά διασυνδεδεμένους ανώτερους. Αυτό στην ουσία δείχνει ότι αν πράγματι είναι ένοχος, τότε δεν εργάστηκε μόνος. 

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου