Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αυτή είναι η πιο σέξυ γυναίκα στον πλανήτη για το 2015 (photos + video)

Πολλές φορές τέτοιες ατάκες ακούγονται υπερβολικές. Σαφώς και υπάρχουν πιο σέξι γυναίκες.

Και η αλήθεια είναι ότι αν μας ρωτούσαν ένα πράγμα για την

Εμίλια Κλαρκ το σέξι δεν θα ήταν το πρώτο που θα λέγαμε.

Γιατί μεταξύ του ωραίου και του σέξι υπάρχει μια διαφορά. Και η Εμίλια Κλαρκ έχει φροντίσει με τις δηλώσεις της να βγάλει εντελώς από το πλάνο αυτό το στοιχείο για την δημόσια εικόνα. Ιδίως αυτές που λέει ότι δεν της αρέσει το γυμνό στις ταινίες και σειρές που παίζει και θα παίξει. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις φωτογραφίσεις της.

Η Εμίλια Κλαρκ λοιπόν είναι αναμφίβολα από τις πιο ωραίες γυναίκες.Έχει τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η μεγάλη ψηφοφορία που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή το περιοδικό Esquire της απέδωσε και τον τίτλο της Πιο Σέξι Εν Ζωή Γυναίκας κι ενώ πριν από ένα δίμηνο το άλλο μεγάλο αντρικό περιοδικό, το GQ, της είχε δώσει τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς. Εν ολίγοις έκανε νταμπλ στον ανδρικό πληθυσμό.

Κι απ΄ό,τι φαίνεται τα καλύτερα έρχονται για εκείνη, μιας και η Καλίσι ετοιμάζεται να περάσει την πιο συναρπαστική της σεζόν στο Game of Thrones όπως μας έχει προειδοποιήσει από καιρό η Εμίλια. Το μόνο που μας απομένει είναι να υποκλιθούμε στην όψιμη βασίλισσα των 7 Βασιλείων και την από καιρό βασίλισσα του ανδρικού γένους!




0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου