Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Για πολλούς κατάρα , για άλλους σύμπτωση.. Για 'σένα ?

Είναι δύσκολο να πιστέψεις στις κατάρες και πόσο μάλλον στις μέρες μας. Όταν όμως βλέπεις μία σειρά γεγονότων να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου και με ακράδαντες αποδείξεις, τότε αρχίζει το μυαλό και παίζει περίεργα παιχνίδια και «γεννά» ασυνείδητα την έννοια της λέξης «κατάρα».

 Θα σας πάω για λίγο αλλού, μακριά από την Ελληνική καθημερινότητα. Κάπου που όταν είσαι σταρ, έχεις την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στον πλανήτη, εκεί που άγνωστοι άνθρωποι χαίρονται όταν βλέπουν το πρόσωπό σου περισσότερο και από την ίδια σου την μητέρα. Μιλάω φυσικά για το Χόλυγουντ, τον υπέροχο κόσμο των αστέρων του κινηματογράφου. Τι γίνεται όμως όταν οι συμπτώσεις μοιάζουν με κατάρα, με μια κατάρα η οποία δεν λογαριάζει πόσο επηρεάζει το κοινό νου η δική σου άποψη, η κατάρα εκείνη που αγνοεί πόσο παχύ είναι το πορτοφόλι σου από τα δολάρια;

Είναι πολλές οι περιπτώσεις θανάτων στο Χόλυγουντ που πλέον αποτελούν κατάρα για πολλούς. Πασίγνωστοι  τραγουδιστές της ροκ σκηνής, πληθώρα ηθοποιών, «καταραμένες» ταινίες στις οποίες όποιος πρωταγωνιστεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πεθαίνει...έτσι απλά.

Ξεκινάμε με κάτι "soft" το οποίο είναι « η κατάρα της οικογένειας Lee».
Για πολλούς η κατάρα ξεκίνησε από τον μαέστρο στις πολεμικές τέχνες και ταυτόχρονα ηθοποιό, Bruce Lee. Ο «πατέρας» του καράτε ο οποίος μοιράστηκε κάποια μυστικά της Ανατολικής πολεμικής τέχνης με τον Δυτικό κόσμο. Ο θάνατος του προήλθε από ένα χάπι.  Το 1973,ο Bruce στα γυρίσματα της ταινίας, «Enter the Dragon», είπε στο τεχνικό τιμ ότι αισθάνεται περίεργους πονοκεφάλους με αποτέλεσμα να πάρει το χάπι με σκοπό να ηρεμήσει. Από την στιγμή που το πήρε, δεν ξύπνησε ποτέ. Ο γιός του, Brandon Lee αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και κατά μία περίεργη σύμπτωση βρέθηκε νεκρός στα γυρίσματα της ταινίας, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, «The Crow». Σε μία σκηνή ο 28χρονος τότε Brandon υποτίθεται ότι θα δεχόταν πυροβολισμό, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το συγκεκριμένο όπλο ήταν γεμισμένο με αληθινές σφαίρες και όχι με ψεύτικες όπως θα ήταν το λογικό.

Οι περίεργοι θάνατοι των πρωταγωνιστών στη ταινία «Σούπερμαν». Στη συγκεκριμένη ταινία-σειρά, τα παραδείγματα είναι πιο έντονα και ταυτόχρονα πιο περίεργα. Οι πρωταγωνιστές που είχαν τον ρόλο του ήρωα που μεγάλωσε γενιές και γενιές βρήκαν άδοξο θάνατο και άλλοι πριν πεθάνουν ταλαιπωρήθηκαν από αναπηρίες. Ο πρώτος ηθοποιός που υποδύθηκε τον σουπερ ήρωα, George Reaves, το 1951στην ταινία «Superman and the Mole Men» και στη σειρά «Adventures of Superman», βρέθηκε με σφαίρα καραμπίνας στο κεφάλι μια ημέρα του 1959. Το τραγικό στο κομμάτι αυτό είναι και η ανάμειξη του τότε προέδρου των ΗΠΑ Τζων Φ. Κένεντι. Το 1963 η νέα ταινία του Σούπερμαν έχει ανάμειξη και με τον χώρο της πολιτικής με τον ήρωα να παίρνει πρωτοβουλίες στις αποφάσεις του προέδρου. Λίγο καιρό μετά ο Κένεντι βρέθηκε νεκρός πριν προβληθεί η ταινία. Οι ταινίες που οι περισσότεροι θυμόμαστε είναι εκείνη με τον Christopher Reeve ο οποίος υποδυόταν τον Σούπερμαν στις ταινίες «Superman 1,2,3 και 4» και ήταν γνωστός σε όλους ως Clark Kent. Οι ταινίες γυρίστηκαν ανάμεσα στις χρονιές 1978 και 1987. Εφτά χρόνια αργότερα ο γνωστός ηθοποιός πέφτει από το άλογό του σε ένα τοπικό τουρνουά και παραλύεται από τον λαιμό και κάτω. Το 2004 πεθαίνει από καρδιακή ανεπάρκεια που οφειλόταν στην κατάσταση της υγείας του.  Τραγικό αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι το μωρό που υποδυόταν τον νεογέννητο σούπερμαν στη πρώτη ταινία του 1978, Lee Quigley, δεν τη γλίτωσε από την συγκεκριμένη κατάρα καθώς  το 1991 σε ηλικία 14 χρονών βρέθηκε νεκρός  αφού εισέπνευσε διαλύτες.
Όσο προχωράμε, τα γεγονότα στρέφουν το μυαλό ολοένα και περισσότερο προς τη λέξη «κατάρα» παρά σύμπτωση

Η ταινία που δεν προβλήθηκε ποτέ... «ATUK»: Η συγκεκριμένη ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ αφού κατάφερε να «σκοτώσει» όσους ηθοποιούς προσπάθησαν να διαβάσουν το σενάριο. Η υπόθεση της ταινίας είχε ως πρωταγωνιστή έναν Εσκιμώο ο οποίος είχε ως όνειρο να πάει κάποια στιγμή στη Νέα Υόρκη. Ο πρώτος άτυχος ήταν ο John Belushi ο οποίος αφού διάβασε το σενάριο, λίγες μέρες μετά βρέθηκε νεκρός. Οι λόγοι ήταν η υπερβολική δόση κοκαΐνης και ηρωίνης. Μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός το σενάριο δόθηκε στον Sam Kinison. Τι σύμπτωση... βρέθηκε δύο χρόνια μετά, αφότου διάβασε το σενάριο, νεκρός ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το αμάξι του πήρε φωτιά και δεν κατάφερε να σωθεί. Σειρά είχε ο  John Candy. Ο Καναδός ηθοποιός πέθανε από καρδιακή προσβολή την ώρα που διάβαζε το σενάριο(!). Το καταραμένο αυτό σενάριο έφτασε στα χέρια του Chris Farley ο οποίος το διάβασε μαζί με τον Phil Hartman. Ωστόσο, και οι δύο που βρισκόνταν μαζί  δεν κατάφεραν να «καταρρίψουν» την φήμη που είχε γεννηθεί για το σενάριο. Ο πρώτος βρέθηκε νεκρός και διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν σε καρδιακή ανακοπή εξαιτίας συνδυασμού κοκαΐνης και μορφίνης. Ο Hartman από την άλλη είχε ένα πρωτότυπο «τέλος» σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός δολοφονήθηκε, τον Μάιο του 1998, από την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Λέγεται ότι ο λόγος που η γυναίκα του έκανε κάτι τέτοιο ήταν η χρήση ναρκωτικών ουσιών του Hartman και η περίεργη συμπεριφορά του στα δύο τους παιδιά. Αυτοί ήταν αρκετά σημαντικοί λόγοι ώστε η ταινία να μην γυριστεί ποτέ και το σενάριό της να βρίσκεται κάπου σκονισμένο στα σκοτεινά μονοπάτια του Χόλυγουντ.

Όταν ο μύθος του «Εξορκιστή» αγγίζει τα όρια της πραγματικότητας: Λίγο το σενάριο( βασισμένο σε αληθινό εξορκισμό του 1940), λίγο οι εικόνες κατά την διάρκεια της ταινίας και λίγο ο τίτλος, δεν θέλουν πολύ για να οδηγήσουν το μυαλό σου σε σκέψεις εξωπραγματικές και φανταστικές. Σα να μην έφτανε αυτό, το κερασάκι σε αυτή την... «άνοστη» και «αλμυρή» για τις αισθήσεις, τούρτα  μπαίνει όταν το τεχνικό τιμ και οι ηθοποιοί της ταινίας παθαίνουν περίεργα πράγματα. Ο βοηθός κάμεραμαν  «έχασε» το νεογέννητο παιδί του, ένας ηθοποιός που στην ταινία πεθαίνει, πέθανε ύστερα από λίγο καιρό και στη πραγματικότητα, ένας εκ των νυχτοφυλάκων απεβίωσε, η Linda Blair τραυματίστηκε στο κάτω μέρος της πλάτης και υπέστη κάταγμα και ένας ξυλουργός που εργαζόταν για τα σκηνικά της ταινίας έκοψε τον αντίχειρά του. Λίγο πολύ εννιά άτομα που είχαν σχέση με την ταινία, έχασαν τη ζωή τους. Το αποκορύφωμα της υπόθεσης είναι ότι η τρίτη ταινία του «Εξορκιστή» επηρέασε ψυχολογικά έναν άνθρωπο, ονόματι Jeffrey Dahmer ο οποίος σκότωσε 17 άτομα.

Το «Poltergeist» τα «βάζει» με τους νεκρούς και την... «πληρώνει»: Μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Steven Spielberg . Το κακό όμως είναι ότι στους ηθοποιούς της πρώτης ταινίας άρχισαν να συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα χωρίς φυσιολογικές εξηγήσεις. Η Jobeth Williams η οποία είναι μία εκ των πρωταγωνιστών της πρώτης ταινίας, φέρεται να βρήκε τις φωτογραφίες, που είχε κρεμασμένες στους τείχους του σπιτιού της, λοξά τοποθετημένες, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να εξηγήσει. Σα να μην έφτανε αυτό, τα φώτα στην οικεία της αναβόσβηναν από μόνα τους και άρχισαν να συμβαίνουν παράλογα ατυχήματα στο σπίτι. Σειρά είχε μία άλλη ηθοποιός της ταινίας. Η Dominic Dunn βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 22 χρονών και συγκεκριμένα, στραγγαλισμένη από το πρώην αγόρι της. Την ζωή τους έχασαν επίσης ο Will Sampson και η Julian Beck με τον πρώτο να πεθαίνει από καρκίνο του στομάχου και η Julian από νευρική ανεπάρκεια. Όλα τα προαναφερθέντα γεγονότα μπορεί σε μεγάλο βαθμό να μην οφείλονται στην υποτιθέμενη κατάρα αλλά σε φυσιολογικά φαινόμενα της ζωής, ωστόσο περίεργος είναι ο θάνατος της μικρής Heather O'Rourke. Το κοριτσάκι έπαιξε και στις τρεις ταινίες και πέθανε σε ηλικία 12 χρονών από οξεία απόφραξη.

Το παραμύθι του Roman Polanski και «Το μωρό της Ρόζμαρι»: Η ζωή του Ρόμαν Πολάνσκι εξελίχθηκε σαν παραμύθι. Η παιδική ηλικία του, 78χρονου πλέον, ηθοποιού-παραγωγού-σεναριογράφου ήταν ιδιαίτερα άσχημη, ωστόσο το μέλλον του επιφύλασσε πολλές στιγμές ευτυχίας και επιτυχίας. Τα ακραία γεγονότα όμως άρχισαν να «μπαίνουν» στη ζωή του ύστερα από την δημιουργία της ταινίας «Το μωρό της Ρόζμαρι». Η συγκεκριμένη ταινία έχει ως πρωταγωνίστρια μία γυναίκα η οποία φέρεται να έχει σπλάχνα της τον αντί-Χριστο. Κάπως έτσι αρχίζουν και συμβαίνουν άσχημα περιστατικά στην οικογένεια του Γαλλοπολωνού αστέρα του Χόλυγουντ. Φήμες λένε πως τα περισσότερα γεγονότα οφείλονται στην επικοινωνία του με τον Anton Lavey ο οποίος ανήκει σε εκκλησία του Σατανά. Μετά τον γάμο του Πολάνσκι με την Sharon Tate, το μοντέλο έμεινε πολύ γρήγορα έγκυος, όπως και η Ρόζμαρι στη ταινία του. 8 μήνες αργότερα 4 εκκλησιαστικοί ακόλουθοι, ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του Charles Manson και ακρωτηριάζουν την γυναίκα του Πολάνσκι μαζί με το αγέννητο μωρό της και σκοτώνουν και τέσσερις επισκέπτες που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Επιπλέον, το 1978 ο αστέρας του Χόλυγουντ κατηγορείται για τον βιασμό μιας 13χρονης, κατά την διάρκεια μια φωτογράφισης για το γνωστό Γαλλικό περιοδικό «Vogue», με αποτέλεσμα να φύγει από τις ΗΠΑ με προορισμό την Γαλλία για να αποφύγει την δίωξη. 30 χρόνια αργότερα ο Ρόμαν Πολάνσκι συλλαμβάνεται στην Ελβετία και δικάστηκε στις ΗΠΑ. Έμεινε δύο μήνες στις φυλακές της Ελβετίας στη Ζυρίχη και έπειτα τοποθετήθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Τέλος οι Ελβετικές Αρχές τον άφησαν ελεύθερο απορρίπτοντας τις απαιτήσεις των ΗΠΑ.

Το «θανατηφόρο» αυτοκίνητο του James Dean: 30 Σεπτεμβρίου του 1955, Ο Τζέιμς Ντιν και ο μηχανικός του, Rolf Wütherich, είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα αυτοκινήτων στο Σάλινας της Καλιφόρνια. Καθώς ο ηθοποιός οδηγούσε μία Πόρσε 550 Spyder στους δρόμους των ΗΠΑ, ένα αμάξι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στον Αμερικανό ηθοποιό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα με εξαίρεση κάποιους μικροτραυματισμούς ενώ ο Τζέιμς πέθανε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Μετά το ατύχημα ένας συλλέκτης αυτοκινήτων, George Barris, αγόρασε το διαλυμένο αυτοκίνητο. Την ώρα που ο γερανός προσπαθούσε να μετακινήσει το αυτοκίνητο, ένας μηχανικός έσπασε το πόδι του την στιγμή που βρισκόταν εκεί. Ο Μπάρις αργότερα πούλησε κάποια τμήματα του αυτοκινήτου σε δύο οδηγούς που έτρεχαν σε πρωταθλήματα. Ό ένας εκ των οδηγών αυτών σκοτώθηκε ακαριαία κατά την διάρκεια πρωταθλήματος και ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Μπάρις αργότερα πούλησε δύο λάστιχα σε έναν του οποίου έσκασαν την ώρα που οδηγούσε και τον έβγαλαν εκτός τροχιάς. Αργότερα ένας κλέφτης προσπάθησε να κλέψει το τιμόνι του οχήματος του Τζέιμς Ντιν και το μόνο που κατάφερε είναι να σχιστεί ολόκληρος ο ώμος του. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται φυσιολογικά όμως κάπου εδώ άρχισαν να συμβαίνουν πιο περίεργα πράγματα. Ο Τζορτζ Μπάρις αποφάσισε να αφήσει κάποια από τα διαλυμένα κομμάτια του οχήματος σε μια έκθεση και κράτησε τον «Spyder» στο γκαράζ. Το γκαράζ τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καούν τα πάντα εκτός από το αυτοκίνητο. Το 1960 όταν ο Μπάρις επέστρεφε στο Λος Άντζελες, το αυτοκίνητο είχε χαθεί μυστηριωδώς και δεν βρέθηκε ποτέ.

Η «Προφητεία» και τα ανεξήγητα περιστατικά:1976. Το «The Omen» είναι η συνέχεια του είδους των θρίλερ σαν το μωρό της Ρόζμαρι και τον εξορκιστή. Η ταινία αποδοκιμάστηκε έντονα για τις σκληρές τις σκηνές ( Ένας χαρακτήρας κρεμιέται και πεθαίνει σε ένα πάρτι γενεθλίων που συμμετείχαν μικρά παιδιά και ο αποκεφαλισμός ενός χαρακτήρα που προκαλείται από ένα οριζόντιο φύλλο υαλοπίνακα). Τα ανεξήγητα περιστατικά άρχισαν να συμβαίνουν σε πολλούς ηθοποιούς της ταινίας αλλά και σε άτομα που βοήθησαν τεχνικά την δημιουργία του ενός εκ των κορυφαίων θρίλερ. Ο σεναριογράφος της ταινίας David Seltzer την ώρα που ταξίδευε αεροπορικώς, το αεροπλάνο χτυπήθηκε από έναν κεραυνό. Το ίδιο περιστατικό συνέβη και στον πρωταγωνιστή της ταινίας Gregory Peck. Το ξενοδοχείο στο οποίο έμενε ο Richard Donner βομβαρδίστηκε από τον Ιρλανδικό Δημοκρατικό Στρατό (IRA), ο Gregory Peck ακύρωσε συμπτωματικά μια πτήση του και το συγκεκριμένο αεροπλάνο συνετρίβη και στον φύλακα που χρησιμοποιήθηκε για την σκηνή στο πάρκο, του επιτέθηκε το λιοντάρι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Τέλος, ανεξήγητο φαινόμενο αποτελεί ο θάνατος του αδερφού του Patrick George Troughton την ώρα που ο ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας. Ωστόσο ακόμη ακραίο και περίεργο είναι το συμβάν που συνέβη νωρίτερα όταν ο Τρόουτον είδε τον αδερφό του να παίζει ένα παιχνίδι με χαρτιά και να τραβάει τρία εξάρια. Ο ίδιος όμως σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό και είπε: Πιστεύω πως πράγματα όπως αυτό συμβαίνουν και απλώς μερικές φορές δεν είμαστε ικανοί και αρκετά ευαισθητοποιημένοι να δούμε το πρόβλημα.
Το 2005 βγήκε στην Μεγάλη Βρετανία ένα ντοκιμαντέρ το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα τα ανεξήγητα φαινόμενα της «Προφητείας» και προσπάθησε να τα εξηγήσει. Ως παραδείγματα είχε τα όσα συνέβησαν στους ηθοποιούς και τα μέλη της ταινίας χωρίς όμως να καταλήγει σε κάποιο λογικό συμπέρασμα, απλώς σχολίασε και υποστήριξε πως επρόκειτο για κατάρα.

Η κατάρα των κοριτσιών του «Playboy»: Είναι το κορυφαίο ανδρικό περιοδικό. Έχει το πιο φανατικό ανδρικό κοινό. Οι «πρωταγωνίστριες» του περιοδικού του Χιού Χέφνερ ωστόσο δεν είχαν ευχάριστο τέλος στη ζωή τους. Η πολυτάραχη ζωή των κουνελιών τις οδήγησε σε περίεργους θανάτους οι οποίοι δεν εξηγούνται μέχρι σήμερα. Εκδοχές έχουν δοθεί, ωστόσο ποτέ και κανείς δεν έβαλε το χέρι του στη φωτιά για να στηρίξει οποιαδήποτε. Το πρώτο κορίτσι του «Playboy» που δεν είχε αίσιο τέλος στη ζωή της ήταν η θρυλική Marilyn Monroe, η οποία φέρεται να πέθανε σε ηλικία 36 χρονών από οξεία δηλητηρίαση ( ανάμειξη σαμπάνιας με υπνωτικά χάπια). Όλα αυτά υποτίθεται ότι προήλθαν από απόπειρα αυτοκτονίας αλλά ουδείς γνωρίζει τι συνέβη πραγματικά. Σειρά είχε η Jayne Mansfield, το απόλυτο ξανθό σύμβολο του σεξ. Το μοντέλο από τις ΗΠΑ «μεσουρανούσε» στα εξώφυλλα του περιοδικού και έγινε γνωστή το 1955. Φημολογείται ότι το μοντέλο-ηθοποιός- τραγουδίστρια είχε επαφές με αρχηγό της Εκκλησίας του Σατανά. Την ζωή της την έχασε  στις 29 Ιουνίου του 1967 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το σώμα της μετά το τροχαίο ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένη. Το 1980 η Dorothy Stratten ανακηρύσσεται πλέιμεϊτ της χρονιάς για το διάσημο περιοδικό και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς χάνει την ζωή της σε ηλικία 20 χρονών. Η Stratten δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος έπειτα από αυτή την ενέργεια αυτοκτόνησε. Τελευταία την οποία και όλοι θυμόμαστε ήταν η Anna Nicole Smith. Η διάσημη αμερικανίδα ήταν από τα αγαπημένα κουνελάκια του Χιου Χέφνερ. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε νεκρό σε ηλικία 39 χρονών από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ελπίζουμε να μην υπάρχει επόμενο θύμα αν και η ιστορία δείχνει πως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Η σκοτεινή πλευρά του... «Σκοτεινού Ιππότη»: Η πιο πρόσφατη ταινία που φέρεται να έχουν «εμπλακεί» οι ηθοποιοί της σε ανεξήγητα φαινόμενα. Η νέα ταινία του μπατμαν αποτελεί το τελευταίο μας δείγμα στο οποίο τα μέλη της ταινίας έζησαν περίεργα και επικίνδυνα γεγονότα ενώ άλλοι βρέθηκαν νεκροί. Πρώτος άτυχος ήταν ένας κασκαντέρ της ταινίας ο οποίος πέθανε κατά την διάρκεια γυρισμάτων την στιγμή που ήλεγχε ένα από τα αμάξια της ταινίας. Αφότου βγήκε η ταινία ο Christian Bale ανακρίθηκε από την αστυνομία για περίεργη επίθεση στη μητέρα του και τις τρεις αδερφές του. Τρεις εβδομάδες αργότερα το αυτοκίνητο του Morgan Freeman βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο με τον γνωστό ηθοποιό να τραυματίζεται σοβαρά. Τέλος, όλοι θυμόμαστε τον Heath Ledger ο οποίος είχε στη ταινία τον ρόλο του διάσημου Τζόκερ. Λέγεται ότι ο Ledger επηρεάστηκε τόσο πολύ από τον ρόλο του με αποτέλεσμα να έχει αϋπνίες και να πάσχει από κατάθλιψη. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του από υπερβολική δόση φαρμάκων και υπνωτικών χαπιών, τα οποία του είχαν δοθεί για να καταπολεμήσει την πάθησή του.

Αυτά ήταν ένα μικρό δείγμα από τις πολλές περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει το Χόλυγουντ. Τα περισσότερα εξηγούνται με τον λογικό νου ωστόσο μερικές φορές η φαντασία οργιάζει με αποτέλεσμα κάποια γεγονότα να θεωρούνται ανεξήγητα. Από την άλλη πλευρά όμως όταν λειτουργείς με την ιδέα της λογικής στο μυαλό σου τότε δεν μπορείς να οδηγηθείς ακόμη πιο μέσα σε ένα γεγονός το οποίο θέλει και μια δόση φαντασίας για να το συνειδητοποιήσεις.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου